Ludo Keppens

Ludo Keppens

Lang geleden zongen we in de Chiro een liedje met de zin: “We kunnen er iets aan doen, dat is zeker.” En een ander liedje ging zo: “Wat de mensen denken, deert ons niet.” Ze blijven voor altijd in mijn hoofd hangen.

Tris Segers

Tris Segers

Gefascineerd door de wonderbaarlijke planeet waarop wij leven en bezorgd om haar behoud als een mooie plek om op te leven. Met een diep geloof dat mensen door samen te werken een rechtvaardige en leefbare samenleving kunnen creëren. Gepensioneerde master in de lichamelijke opvoeding met een passie voor wandelen en fietsen.

Kevin Van Linden

Kevin Van Linden

Binnen het onderwijs probeer ik om leerlingen het beste uit zichzelf naar boven te laten halen. Ik hoop hen wat ondernemingszin en respect voor de wereld om hen heen mee te geven. Ik kan dan ook niet anders dan me ook zelf engageren voor projecten waar ik voor 100% achter sta.

Fabienne Bogaers

Fabienne Bogaers

Klimaan Rand (Sint Katelijne Waver, Bonheiden, Putte)

Creatieve generalist(e) met sterke interesse in innovatie en transfomatie naar hernieuwbare energie

An Van Damme

An Van Damme

“Twijfel er nooit aan dat een kleine groep geëngageerde burgers de wereld kan veranderen. Sterker nog, dat is het enige dat ooit gewerkt heeft.” Dank u, Margaret Mead, voor de inspirerende woorden. Ik ben ervan overtuigd dat er waarheid in zit.

Ik ben gebeten door Theory U, Sociocracy 3.0 en alle inzichten en methoden die ons helpen om ons denken en handelen meer vanuit het geheel te laten gebeuren, met het welzijn van alle leven voor ogen.

Ik ben een Vaartland-Klimaner, uit Willebroek dus. Na een paar jaar Klimaan voel ik me ook thuis in Mechelen.