Dit evenement is voorbij

Inschrijving algemene vergadering Klimaan VZW

Start
11/05/2021 19:30
Einde
11/05/2021 21:30
Adres
Digitaal, via Teams   Bekijk Map

Categorieën: ,

Status

Details

Alle leden van Klimaan vzw zijn van harte uitgenodigd op de tweede algemene vergadering van onze vzw. Deze gaat door op dinsdag 11 mei van 19u30 tot 21u30, online, via het platform Teams. Het hoeft niet gezegd te worden hoe hard we ernaar uitkijken om terug een echte ledendag te organiseren om elkaar weer in levenden lijve te mogen ontmoeten. We beloven bij deze plechtig dat we dit organiseren van zodra de situatie het toelaat!

Je kan je hieronder inschrijven tot vrijdag 7 mei, 20u. Alle ingeschrevenen krijgen de dag voordien (10 mei) de link toegestuurd. Alle leden zijn welkom, maar enkel de actieve leden hebben stemrecht.

Wat staat er op het programma:

 1. Verwelkoming – vanaf 19u30
 2. Voorstelling van de activiteiten van de werkgroepen in 2020 en vooruitkijken naar het komende jaar
 3. Voorstelling jaarrekening 2020 – eerste stemming 
 4. Voorstelling budget 2021 – tweede stemming 
 5. Voorstelling vernieuwd intern reglement – derde stemming
 6. Kwijting van de bestuurders – vierde stemming
 7. Ontslag, benoeming en herbenoeming van de bestuurders
 8. Varia

De nodige documenten zijn aan alle leden per mail verstuurd. Wij zullen vanaf 19u15 aanwezig zijn. Meld zeker tijdig aan zodat we technische moeilijkheden kunnen ondervangen en op tijd van start kunnen gaan.

Graag ook nog even jullie aandacht voor de herbevestiging van het lidmaatschap. Vanaf nu gaan we jaarlijks aan onze Klimaners vragen om hun lidmaatschap van de vzw te herbevestigen (actief of steunend lid). Zo blijven administratie en verzekeringen op orde. Dit kan gebeuren via link: https://klimaan.be/herbevestig/.

We hopen uiteraard dat iedereen lid blijft van Klimaan vzw, maar wens je door omstandigheden je toch uit te schrijven, dan kan dat ook via dezelfde link. Ben je vandaag steunend lid, en wens je je voortaan actief in te zetten, dan kan je je lidmaatschap wijzigen via de link: https://klimaan.be/aansluiten/

Wij kijken er alvast naar uit jullie massaal te mogen verwelkomen!

Vergeet je niet hieronder in te schrijven voor de Algemene Vergadering:

  Inschrijving Algemene Vergadering Klimaan vzw 11 mei

  Ik ben: