Investeer je mee in ons eerste project? Infoavond in Rijmenam

Beschrijving

Groot nieuws: onze burgercoöperatie Klimaan cv gaat zonnepanelen leggen op de daken van het gemeentehuis en de bibliotheek van Bonheiden. We doen dit samen met onze vrienden van burgercoöperatie ZuidtrAnt cvba-so. We zijn blij dat we daarvoor het vertrouwen kregen van het Bonheidense gemeentebestuur. Zo zetten we samen een stap naar meer hernieuwbare energie in Bonheiden.

We zijn een burgercoöperatie, dus we hebben jou nodig. Inwoners van Bonheiden en Rijmenam kunnen mee de zonnepanelen financieren door aandeelhouder van Klimaan cv te worden. Dat kan al vanaf 100 euro. Zo word je mede-eigenaar van de installatie en deel je op termijn mee in de winst.

Met het opgehaalde geld zullen Klimaan cv en ZuidtrAnt cvba-so de zonnepanelen installeren, onderhouden en opvolgen. De elektriciteit die ze opwekken krijgt de gemeente Bonheiden aan een voordelig tarief.

Hoe dit in zijn werk gaat, leggen we graag uit op twee infoavonden: op maandag 9 september in Bonheiden en op vrijdag 13 september in Rijmenam.

Op de agenda staat telkens:
·      Wie zijn wij? Kennismaking met Klimaan cv en ZuidtrAnt cvba-so.
·      Burgerparticipatie, wat is dat juist? Waarom hebben we jou nodig om dit project te realiseren?
·      Hoe gaat dit praktisch in zijn werk? Wat moet je doen om coöperant te worden en wat betekent dat concreet?
·      Zonnepanelen, is dat een verstandige investering? Hoe werken ze?
·      We nemen ook de tijd om jouw vragen te beantwoorden.

Iedereen is welkom. Hieronder kan je je inschrijven voor de infoavond op 13 september. Inschrijven voor 9 september doe je hier.

Fout: Contact formulier niet gevonden.