“Samenhorig”

Categorie:

Beschrijving

SAMENHORIG 

by KLIMAAN & LIJM in The Neverending Park in Het Hof van Busleyden 

Het Hof van Busleyden (https://www.hofvanbusleyden.be/) en ’t Arsenaal/Lazarus sloegen 2 jaar geleden hun handen in elkaar voor het project De Grond Der Dingen. Naar aanleiding daarvan opent de tentoonstelling The Neverending Park op 7 december haar deuren, dit tot 15 maart. 

Gedurende drie maanden komen er meer dan 83 geselecteerde en besproken ideeën aan bod, onderverdeeld in vijftien thema’s. Twee hiervan liggen ons zéér nauw aan het hart: “SAMEN BESLISSEN” en “DE BURGERSTAD”. 

Op vraag van deze organisatoren organiseren KLIMAAN & LIJM op zaterdag 14 december een dag genaamd: SAMENHORIG.

Gedurende de dag gaan we op zoek naar jouw vragen, raakvlakken, oplossingen, netwerk en nog zoveel meer. Deze dag ziet er als volgt uit:

10u tot 12u30: Date Day by LIJM.

Na een korte voorstelling van jezelf of organisatie vliegen we er direct in met een gezellige date. Aan de hand van jouw noden en talenten gaan we op zoek naar je beste ‘match’. 

12u30 tot 13u30u: BYOF (m)eetmoment,

Pick nick meebrengen 

Wij zorgen voor non-alcoholische drankjes!

 13u30 tot 16u: Mapping 

Ben je benieuwd wat er allemaal leeft in Mechelen? Tijd om dit eens allemaal in kaart te brengen! We gaan actief op zoek naar initiatieven en organisaties in het Mechelse en gaan deze verdelen in thema’s. Tijdens deze oefening ontdekken we ook thema-overschrijdende raakvlakken tussen organisaties en mensen. 

16u tot 17u: Drankje achteraf


→ INSCHRIJVEN DOE JE HIER ←


WAT: SAMENHORIG met KLIMAAN & LIJM

WAAR : Het Hof van Busleyden

WANNEER: Zaterdag 14 december van 10u tot 17u.

Toegang is gratis.

Kan je niet wachten om KLIMAAN  tegen te komen?

Op 9 december organiseren KLIMAAN MEST VZW, Regionaal landschap Rivierenland en NATUURPUNT een warme winteravond over de impact van Burgerinitiatieven (https://www.facebook.com/events/1292972994241035/). 

→ INSCHRIJVEN DOE JE HIER ←