Meewerken aan klimaan via IT diensten

Deze pagina is bedoeld voor leden van klimaan. Ben je nog geen lid, dan kan je hier lid worden. Leden kunnen hier “diensten” aanvragen en gebruiken, zoals inloggen in de site, technische aanpassingen aan de site aanvragen en doorgeven, een login aanvragen voor de site indien je die nog niet hebt. Je kan hier ook je foto doorgeven zodat deze op de site kan geplaatst worden en een klimaan e-mail aanvragen.

Feedback/bugs/ideetjes doorgeven

Iedereen moet de site aangenaam en goed vinden. Daarom kan je via onderstaand contactformulier rechtstreeks een opmerking, goed idee, bug doorgeven. Je informatie wordt doorgestuurd naar de webmaster. Alle feedback is welkom en kan enkel maar een betere site opleveren. Soms zit je zo dicht op iets te kijken dat je iemand anders nodig hebt om zelfs het meest opvallende te zien.

   

  Klimaan.be email aanvragen

  Iedere Actieve klimaner kan een @klimaan.be e-mail aanvragen via het formulier hieronder.

  U krijgt dan een moderne mailbox die je op verschillende manieren kan gebruiken:

  • Via de link https://webmail.klimaan.be kan je dan inloggen op je klimaan e-mail via een standaard browser.
  • Je kan je mailbox ook instellen op je smartphone, computer, in een mailing programma zoals thunderbird, outlook, etc… De instellingen die hiervoor nodig zijn krijg je toegestuurd als je mailbox klaar is en zijn niet zo moeilijk om te configureren.

  Omdat we de kans zo klein mogelijk willen houden dat onze site en uw mails als spam wordt bestempeld, willen we je vragen om NIET vanuit je klimaan e-mail een forward in te stellen naar een adres buiten het klimaan-domein. Deze geautomatiseerde forwards zijn immers dikwijls de reden dat berichten worden geblokkeerd als spam. (wegens het geautomatiseerd doorsturen van berichten)

  Vraag hier je klimaan e-mail aan:

   Ik bevestig dat ik al ACTIEF lid ben van Klimaan voor ik een e-mail aanvraag.
   Ik bevestig Klimaan lidmaatschaph

   Informatie doorgeven over jezelf voor op de homepage

   Op onze website is het mogelijk om U als ACTIEF klimaan lid met foto en bijbehorende tekst kenbaar te maken. U verschijnt dan bij de groepen waarbij U zich heeft ingeschreven.

   Hieronder kan U uw foto en de juiste gegevens doorgeven om U bij te voegen op de website.

    


    Liefst een klimaan mail die wel mag verschijnen op de site natuurlijk. Je kan een klimaan e-mail makkelijk aanvragen via dezelfde pagina als het aanvragen van de foto.
    Deze e-mail mag niet op de site verschijnen.

    We duiden de werkgroepen aan die je hebt doorgegeven bij je lidmaatschap. Wil je deze veranderen, schrijf je dan opnieuw in.

    Login aanvragen

    Als je mee wil schrijven aan pagina’s, projecten, nieuws, kalenderitems, etc…, dan heb je een login nodig. Je kan hem hier aanvragen, maar je moet wel reeds ACTIEF lid zijn van Klimaan (kan door op de homepage je aan te melden als nieuw lid)     Projecten schrijven (met contactformulieren, etc..)Berichten/Nieuwsartikels schrijven (contributor, editor)Nieuwsbrieven samenstellen, nieuwsartikels posten (redacteur)Evenementen bijvoegen in de kalenderPagina’s schrijven voor de website/ structuuraanpassingen

     Ik wil graag bijdragen maar weet niet goed hoe wordpress werkt en zou graag meedoen aan een training.Ik wil in contact komen met iemand die wordpress beter kent en die mij dingen kan leren.