Inspiratiewandelingen

Stel je eigen wandeling samen langs de mooiste geveltuinen die Mechelen te bieden heeft. Hieronder vind je een overzicht van alle geregistreerde geveltuinen in Mechelen, telkens met wat extra informatie en foto’s. Stel zelf je route samen en laat je inspireren voor je eigen geveltuin.

Heb je zelf reeds een geveltuin, of ben je van plan om er binnenkort eentje aan te planten vergeet dan zeker niet jouw geveltuin te registreren. Je helpt hiermee je mede Mechelaar aanzienlijk en stelt ons zo in staat om de impact van ons project te meten. Je kan je geveltuin rechtstreeks op onderstaande kaart of via volgende link toevoegen.

KLIMAAN leidt je rond

Datum nog te bepalen

Wij bieden georganiseerde wandelingen aan doorheen de stadskern van Mechelen langs de mooiste geveltuinen die Mechelen te bieden heeft. Hierbij geven we ondertussen handige tips&tricks mee bij de aanleg van je eigen geveltuin en overladen we jullie met interessante weetjes van de gekozen planten, platencombinaties en hun impact op het milieu.

Wegens Covid-19 is het nog niet duidelijk wanneer deze rondleidingen kunnen doorgaan. We houden jullie verder op de hoogte.

Neem zeker ook een kijkje op onze andere pagina’s