Klimaan-Intro sessie 22 juni

Categorie:

Beschrijving

Het is weer tijd voor een nieuwe Introsessie over Klimaan!

Je hoorde waaien dat er iets broeit bij Klimaan? Een beweging van burgers die zich willen inzetten voor gezonde lucht, water, grond en energie? Maar hoe zit die beweging dan in elkaar? Hoe is ze georganiseerd en hoe kan ook jij een rol hier in opnemen?

De Klimaan intro-sessies zijn in het leven geroepen voor nieuwe leden, maar ook sympathisanten en geïnteresseerden zijn welkom om onze werking beter te leren kennen. Leden zijn ook welkom op onze maandelijkse bijeenkomsten (elke tweede dinsdag van de maand), maar hier vliegen we er steeds meteen in. Een ‘zachtere’ eerste kennismaking gaat dus beter via een Klimaan intro-sessie. Zo begrijp je het verhaal vanaf de start. Dit duurt niet langer dan een uurtje, maar afhankelijk van jouw vragen en interesses kunnen we ergens dieper op ingaan!

De beweging groeit pijlsnel en we tellen momenteel al meer dan 200 leden. Ondertussen zijn ook verschillende nieuwe projecten uit de startblokken geschoten en starten we een werkgroep voor duurzamer met water om te gaan op. Ongeacht de wervelwind aan activiteiten, willen we steeds de tijd nemen om geïnteresseerden (lid of geen lid) te informeren.

Welkom om 20u in de Sinte-Mettetuin. We kunnen ons gesprek hier voeren (met maximum 10 personen in totaal) in een grote kring met minstens 2 meter afstand van elkaar.

Graag vooraf hieronder inschrijven!

       Bekijk onze privacyverklaring hier.Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga hiermee akkoord*