Dit evenement is voorbij

Klimaan-Intro sessie 23/02/2022

Start
23/02/2022 19:30
Einde
23/02/2022 20:30
Adres
Live introsessie : Campus Pitzemburg - Bruul 129, Mechelen (ingang aan Bruul - Kruidtuin)   Bekijk Map

Categorie:

Status

Details

Het is tijd voor een nieuwe Introsessie over Klimaan!

Onlangs maakten we onze plannen voor 2022 binnen onze werkgroepen grond, lucht, water en energie. Benieuwd wat er in de pijplijn zit en welke rol jij daar in zou kunnen opnemen? Dan is deze introsessie voor jou!

Onze burgerbeweging blijft groeien en we tellen momenteel al meer dan 200 leden. Ondertussen zijn ook verschillende nieuwe projecten uit de startblokken geschoten en starten we nieuwe zaken rond deelmobiliteit, tiny forests en energiegemeenschappen op. Ongeacht de wervelwind aan activiteiten, willen we steeds de tijd nemen om geïnteresseerden (lid of geen lid) te informeren.

De Klimaan intro-sessies zijn in het leven geroepen voor nieuwe leden, maar ook sympathisanten en geïnteresseerden zijn welkom om onze werking beter te leren kennen. Leden zijn ook welkom op onze maandelijkse bijeenkomsten (elke tweede dinsdag van de maand), maar daar vliegen we er steeds meteen in. Een ‘zachtere’ eerste kennismaking gaat dus beter via een Klimaan intro-sessie. Zo begrijp je het verhaal vanaf de start. Dit duurt niet langer dan een uurtje, maar afhankelijk van jouw vragen en interesses kunnen we ergens dieper op ingaan!

Welkom om 19u30. We sturen nog naar alle ingeschrevenen de locatie of de deelname link voor een on-line bijeekomst, afhankelijk van de coronasituatie. 

Graag vooraf hieronder inschrijven!

       Bekijk onze privacyverklaring hier.Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga hiermee akkoord*