“Klimaan breekt uit”

door trissegers
0 reacties
28/10/2021

Deze week was het zo ver! Klimaners gingen samen met de bewoners van de Willem Geetsstraat  op zondag 24 oktober aan de slag om hun straat te vergroenen. De bewoners van de Willem Geetsstraat wonnen samen met die van de Borchtstraat de wedstrijd “Win een groene straat” die Klimaan in het voorjaar 2021 uitschreef. In het totaal dienden maar liefst 11 straten een aanvraag in om zo’n groene straat te winnen! De winnende straten konden rekenen op de hulp van vzw Klimaan voor het faciliteren en coördineren van het participatietraject, het uitbreken van de geveltuintjes en het planten van het gekozen groen. Dit leverde een dag vol actie en verbindende gesprekken op tussen de bewoners. En… het resultaat mag er zijn!

Wie volgt het groene voorbeeld van deze gemotiveerde Mechelaars?

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aanverwante artikels op onze site…