INTROSESSIE KLIMAAN

Beschrijving

Het is hoog tijd voor een nieuwe Introsessie over Klimaan!

Je hoorde waaien dat er iets broeit bij Klimaan? Een beweging van burgers die zich willen inzetten voor gezonde lucht, water, grond en energie? Maar hoe zit die beweging dan in elkaar? Hoe is ze georganiseerd en hoe kan ook jij een rol hier in opnemen?

De Klimaan intro-sessies zijn in het leven geroepen voor nieuwe leden, maar ook sympathisanten en geïnteresseerden zijn welkom om onze werking beter te leren kennen. Leden zijn ook welkom op onze maandelijkse bijeenkomsten (elke tweede dinsdag van de maand), maar hier vliegen we er steeds meteen in. Een ‘zachtere’ eerste kennismaking gaat dus beter via een Klimaan intro-sessie. Zo begrijp je het verhaal vanaf de start. Dit duurt niet langer dan een uurtje, maar afhankelijk van jouw vragen en interesses kunnen we ergens dieper op ingaan!

De beweging groeit pijlsnel en we tellen momenteel al meer dan 200 leden. Ondertussen zijn ook de eerste projecten uit de startblokken geschoten. Ongeacht de wervelwind aan activiteiten, willen we steeds de tijd nemen om geïnteresseerden (lid of geen lid) te informeren.

We bedanken ook nadrukkelijk het Ondernemershuis, dat steeds de deuren openzet voor activiteiten als deze. Zo konden we als beweging al talloze vergadering op deze locatie organiseren, wat ons ontzettend vooruit hielp. 

Welkom om 20u in het Ondernemershuis in Mechelen (Kannunik de Deckerstraat 20a, bovenste verdieping)

Graag vooraf hieronder inschrijven!

 

Fout: Contact formulier niet gevonden.