Ontmoetingsdag Gemeente voor de Toekomst

Beschrijving

1 namiddag, 21 organisaties, 80 concrete acties

voor jouw duurzaam meerjarenplan

 

Legt jouw gemeente ook de laatste hand aan een ambitieus meerjarenplan? Kijk je ook al uit naar partners die je kunnen helpen bij de uitvoering?

Vlotte en veilige mobiliteit, circulair en energiezuinig wonen, groen voor iedereen? Of liever gezond, lokaal voedsel en buren die elkaar helpen met spullen te delen en te repareren? Inwoners betrekken bij je beleid?

Wij helpen je om het concreet te maken.

Op de ontmoetingsdag Gemeente voor de Toekomst op 10 december in Leuven praat je op één namiddag met alle partners van Gemeente voor de Toekomst. Aan gesprekstafels per thema en in korte pitches maak je kennis met ons aanbod en onze werkwijze.Je krijgt een antwoord op de vragen waar jij mee zit en stapt gegarandeerd beter voorbereid buiten, met concrete projecten en ondersteuning voor jouw gemeente.

Wat? Ontmoetingsdag Gemeente voor de Toekomst
Voor wie? Ambtenaren en schepenen op zoek naar inspiratie, ondersteuning én partners voor de uitvoering van het meerjarenplan
Wanneer? Dinsdag 10 december 2019 van 13u15 tot 16u15. Je kan er ook voor kiezen een deel van het programma te volgen. Ontvangst met koffie vanaf 13u.
Waar? Provinciehuis Vlaams-Brabant, Provincieplein 1, Leuven
Inschrijven? Gratis, via dit formulier