Een project van Klimaan vzw met de steun van Mechelen Klimaatneutraal

Droom jij ook van een groenere stad?

Hoe ziet die er dan volgens jou uit? Wij zijn heel erg nieuwsgierig naar jullie ontwerpen!!!!!!!!

Groen- zoen- kapoen…Ben jij een echte dichter? Beschrijf jouw ideale plek in een gedicht! Of hou je van kleurpotloden en penselen? Teken jouw stad voor ons in 2800 tinten groen!! 😉

Dans jij liever door het leven, maak dan een choreografie waarin je uitbeeldt hoe jouw ideale stad er uit ziet? Of een coole rapper? We kunnen niet wachten om jouw beat te horen!

Ook onze kleine ingenieurs mogen hun ontwerp laten zien. Leef je uit met lego, kapla, hout, recyclage-materiaal….

Stuur jouw creatie naar degroenezoen@klimaan.be. Deadline is 26/09/20. Vergeet zeker niet je voornaam, naam, school en telefoonnummer te vermelden zodat we je op de hoogte kunnen houden! 

Win een openlucht fietscinema

Je maakt misschien kans op een leuke film samen met je vrienden. En omdat wij graag zo weinig mogelijk energie verbruiken, hebben we een fietscinema besteld om de film af te spelen. Fietscinema? Ja je leest het goed!!! De film wordt afgespeeld terwijl jullie om de beurt de film draaiende houden op de fiets. Leuk he! De fietscinema gaat door 2 oktober 2020! De locatie en titel van de film verklappen we nog even niet, hihi…

Je kunstwerkje wordt ook op de facebookpagina gepost. Daar kan je jouw favoriete kunstwerkje ‘liken’. Ga een kijkje nemen op https://www.facebook.com/degroene.zoen.7

Geen fan van computers? 

Als je niet van computers houdt, dan kan je je kunstwerkje ook gaan droppen in de inlever bus bij het Huis van De Mechelaar, naast het onthaal.

Inspiratie nodig?

We hebben de kinderen van de kinderraad al eens laten brainstormen! In de afbeeldingen hieronder zie je het resultaat hier van!

 

 

Geen idee hoe je een GROOT bestand doorstuurt? Dit filmpje voor gratis gebruik te maken van WeTransfer helpt je op weg:

Met de steun van Mechelen Klimaatneutraal

 

BLOG De Groene Zoen

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Kalender

Geen evenementen van deze categorie.