Duurzame mobiliteit

Het is geweldig te zien dat er zovelen onder ons met duurzame mobiliteit bezig zijn.  We zien veel meer fietsen verschijnen, mensen proberen uit zichzelf andere mobiliteitsoplossingen uit, zoals thuiswerk, deelwagens, elektrisch rijden, CNG, elektrische steps, etc… Men spreekt af om samen vervoer te regelen. Kortom, er beweegt veel. En toch beweegt er ook nog heel weinig: bijvoorbeeld onze files, die mee verantwoordelijk zijn voor het onnodig verbranden van enorme hoeveelheden fossiele brandstoffen.

Daarom organiseert klimaan worshops zoals “groener de baan op” en promoten wij alternatieve vormen van vervoer. Het is even aanpassen, maar samen kunnen we het waarmaken.  Wil je mee acties voor duurzame mobiliteit opzetten, word dan lid van Klimaan, want samen kunnen we dit probleem aan!

Blog

Krachten bundelen: hoe geven we samen onze organisatie vorm?

Krachten bundelen: hoe geven we samen onze organisatie vorm?

Hoe kan een organisatie het enthousiasme van zo veel mogelijk mensen omzetten in actie? Een bouwsteen die onze burgerbeweging daarbij hielp is het Sociocratie 3.0-patroon ‘kring van afgevaardigden’. Laat je inspireren door het verhaal van Klimaan, en ontdek hoe een...

Lees meer

Ons Team

Wil je je graag aansluiten bij dit team, word dan lid van Klimaan.

Kalender

Geen evenementen van deze categorie.